Tip mixt de păr și cum să aibă grijă de ea

Tip mixt de păr. Grași rădăcini și uscat capetele de păr

 

Tip mixt de păr se întâlnește destul de des și, de obicei, este ereditară. Rădăcinile au fost prea gras, iar vârfurile, dimpotrivă, foarte uscate, cu flori, късащи și lipsit de viață. Acest lucru se datorează nu numai alimentația incorectă și greșit de îngrijire a părului. Pentru a reflecta în mod regulat vopsea, chimică eșalonate, frecvente de uscare uscător de păr, utiliza fondurile pentru construcție și instrumente hot (curling fiare de călcat, presă). Blana nu hrănește și омазнява în mod egal pe întreaga lungime, astfel încât rădăcinile părului rămân grase, iar marginile devin uscate. Din cauza lipsei de alimenta în sine lungime коъма mai predispus la deteriorare. Dar corect, de îngrijire poate rezolva problema de tip mixt de păr.

 

Cum să se spele de tip mixt de păr?

 

Aproximativ o dată la 2-4 zile, deoarece rădăcinile de păr омазняват. Acest lucru depinde de producția de sebum, mult mai intens, cu atât mai repede омазнява capului și înapoi. Trebuie să подберетешампоан de tip mixt de păr, așa cum șampon pentru păr gras nu este potrivit – conține componente agresive, care afectează în mod negativ starea proastă din urmă de păr.

Este potrivit, de asemenea, și șampon (pentru copii sau pentru toate tipurile de păr), cu un conținut de proteine și de calciu, care vor ajuta pentru a restabili și de a consolida structura părului. Spălați-vă, ca o pre-amesteca sampon cu apă în îndoite, mâinile se freacă și cu mișcări de разпенете doar pe scalp și rădăcini de păr, apoi clătiți bine cu apă caldă și terminați rece. Хладката de apă va consolida rădăcinile părului și conferă strălucire, iar dacă vă spălați părul cu apă caldă, acest lucru va stimula să producă și mai mult sebum.

 

Hrănește părul de tip mixt

 

Așa cum atunci când tip mixt de păr vârfurile uscate din cauza lipsei de hidratare și alimentare, cu 30 de minute inainte de a spala, curata, cu unele dintre următoarele tipuri de uleiuri (de cocos, de migdale, de brusture, de jojoba) pe întreaga lungime a parului. Untul se freacă în mâini, să se încălzească și cu mișcări se aplică pe păr, ajunge la 5-10 vezi din rădăcini. După spălare, asigurați-vă că aplicați nutritiva sau hidratanta, balsam, fără a afecta radacinile firelor de par, pentru a nu le утежните și nu insistenți омазняването.

Pentru alimentare va ajuta și regulată разресване cu ulei de nucă de cocos. O cantitate mică de ulei, nu mai mult de cateva picaturi, se aplică pe un tampon de vată. Cu el натърквате perie sau pieptene pentru păr și разресвате începând cu vârfurile și fără a atinge radacinile firelor de par, se termină la aproximativ 10 cm de la ei.

După spălare, întotdeauna se aplică pe vârfurile părului, remedii pentru alimentare de par pe baza de ulei. Acesta trebuie să fie mai mică, de exemplu, aproximativ 3-5 picături. Se freacă între palme și se aplică de la mijlocul până la vârfurile părului. Această acțiune poate fi repetată în fiecare zi, dacă vă simțiți că părul trebuie îngrijită.

Pentru reglarea funcției glandelor sebacee este recomandat pentru 2-3 ore înainte de spălare, pentru a втривате suc de aloe vera pe pielea capului. Acest lucru va contribui la consolidarea rădăcini și a scăpa de mătreață. Deoarece glandele sunt activate în timpul nopții, de preferință mai des, pentru a schimba un scaun sau un capac pentru perne.

Dacă pe parul uscat poti da viata, atunci цъфнала nu va reuși, deoarece structura lor nu mai este posibil pentru a restabili. Prin urmare, cel mai bine este să taie deteriorat de păr să crească, mult mai robust, предпазвайки-l de la daune.

Doriți lungimea parului și mai departe vă aduce bucurie, atunci pur și simplu urmăriți glandele sebacee de pe scalp, хидратирайте și подхранвайте lungimea parului. Atunci, cu siguranță, sunteți fondatoarea frumoase și păr sănătos.