Cum să aibă grijă de părul

Fiecare femeie știe că pentru un păr sănătos este necesar permanent și continuu de îngrijire, în caz contrar parul va înceta incanta luciu și ухоженностью ei владелицу. Pentru a preveni pierderea de sănătate a părului este mult mai ușor decât mai apoi de a trata și de a le restaura.

Pentru început trebuie să determinați tipul de par pentru cea mai adecvată de instrumente de selecție. De exemplu, un remediu eficient care afectează parul gras, poate agrava starea de păr, dacă ați aplicat acest lucru este, de asemenea, un remediu pentru parul uscat.

În ziua de azi în magazine prezentat o serie de mijloace obișnuite de îngrijire a părului, cât și o varietate de măști, balsamuri, spume, tot ceea ce se referă la cosmetice profesionale. Spre deosebire de mijloacele profesionale de mijloacele conține un număr mare de minerale, oligoelemente, keratine și vitamine. Nu se poate nega faptul că mijloacele, fierte la domiciliu, și vă va ajuta să câștige de lux de păr.

În afară de utilizarea de mijloace de îngrijire a părului, trebuie să ne amintim și despre cât de bine te pentru păr, îngrijire. De exemplu, cât de des folosiți un uscător de păr, produse pentru vopsirea parului? Cât de des vă și dvs. de coafor? Care este temperatura apei, care vă spălați părul?

 

Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să fie posesoarea unui frumos si un par sanatos:

 

„Înainte de a stil părul uscător de păr, se aplică un mijloc pentru fixare, cum ar fi spuma natalie, lac. Ea nu numai stochează și coafura, dar, de asemenea, va proteja parul de efectele de aer cald.

„În condiții normale de uscare este mai bine de a împărți părul în șuvițe și le usucă separat, dar nu toate. Deci, veți petrece mai puțin timp și efort. În ciuda faptului că, dacă există posibilitatea de a usca părul în condiții naturale – aceasta va fi doar în favoarea.

„Vârfurile despicate de par, din păcate, nu se poate vindeca, dar preveni apariția lor într-adevăr. Pentru a face acest lucru, încercați să pieptene părul este încă umed. După utilizarea sampon, utilizați un balsam pentru a păstra moliciune a parului. Trebuie să ne amintim că pentru uscarea parului cu un uscător de păr, precum și utilizarea frecventă a mijloacelor de fixare a parului poate fi cauza apariției de divizare vârfuri. Dacă vârfurile despicate deja, înainte de spălare de păr nevoie pentru a lubrifia le lanolina crema.

„Pentru a hrani si proteja parul, foloseste balsam. Este recomandat să nu se spele pe deplin, iar o cantitate mică se lasă pe păr, spre deosebire de ополаскивателей, care ar trebui să fie spălate în totalitate.

Pentru multe femei frumoase și bine îngrijit de păr-aceasta este o prioritate. Căutăm în mod constant sfaturi și noi recomandări, care ne va ajuta în această sarcină. Printre adevăruri, cu toate acestea, există și o mulțime de minciuni. Să ne uităm la ceea ce este adevărat și ce nu din cele mai comune sfaturi pentru par:

 

  1. Dăunătoare, pentru a-l мием părul în fiecare zi. Minciuna. Întrebarea este, dacă să folosim produsele dorite sau nu. Nu fiecare tip de păr aveți nevoie pentru a spăla într-o singură și aceeași frecvență.

 

  1. Tunderea parului face sa creasca mai repede. Adevărat. Nu este nevoie de o mulțime, pentru a-l скъсявате, dar, de asemenea, sfaturi de подстригвайте în mod regulat.

 

  1. Atunci când bem părul, se scurge. Minciuna. Parul care cade în timp ce de spălat, deja în faza de creștere, în care trebuie să cadă. Dacă nu există nici o problemă, noul părul începe să crească imediat la locul ei.

 

  1. Dăunătoare dormi cu parul ud. Adevărat. Poate настинете, pentru a увредите кутикулаката de păr, și ip. Evitați a face acest lucru.

 

  1. Este mai bine să-l разплитаме uscat? Minciuna. Este mai bine să facă cu părul ud, deoarece este mai flexibil. Nu trebuie să-l rezolve în fiecare zi. Când blana este uscată, părul scurt este mai ușor. Utilizați un pieptene sau o perie care sa nu o distrug.

 

  1. Mai puțin frecvente spălați-vă părul mai util. Minciuna. Așa rodie. moda no poo, nu este recomandat, potrivit experților. Sampon curăță pielea capului, care ajută la porii, pentru a deschide foliculii de a respira mai ușor.

 

  1. Apa rece face parul stralucitor. Adevărat. Nu este nevoie în mod constant de curățat părul cu apă rece. Înainte de a aplica sampon, poate fi cald, pentru că astfel se deschid porii pielii. La ultima spălare este deja posibil de a folosi apa rece.